Produk Anyar

  • Breathable Masking Film

    Film Masking Bernapas

    Film Masking Breathable umume digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora nggambar nalika proses nglukis mobil. Film topeng ambegan cat mobil iki bisa njaga awak awak garing sawise lukisan panas. Film masking umum ora duwe karakter ambegan lan awak mobil dadi udan sawise suhu dhuwur. Produk anyar iki digunakake kanggo ngatasi masalah kasebut. Bahan kasebut yaiku film masking 100% HDPE, sing kualitase apik lan kuat. Film iki luwih kenthel tinimbang film masking umum lan gampang dipotong.

  • 3 in1 Pretaped Masking Film

    Film Masking Pretaped 3 in1

    Film masking pretaped 3 ing 1 umume digunakake kanggo nglindhungi bagean tanpa lukisan sajrone proses nglukis mobil. Film masking cat mobil iki kanggo nutupi parsial lan lukisan awak mobil. Iki minangka produk tradisional lan populer. Iki digawe saka 3 bagean: Masking tape + Kertas Kraft / Kertas Plastik + Film Plastik.

  • Plastic Paper Roll for Car Paint Masking

    Gulung Kertas Plastik kanggo Masking Cat Mobil

    Gulung kertas plastik nggabungake kaluwihan film lan kertas plastik PE. Iki kanggo tutup parsial, kayata jendhela, cahya lan kaca, nalika lukisan awak kabeh. Bahan kasebut utamane plastik PE, sing bakal nglindhungi osmosis sajrone proses lukisan. Gulung kertas plastik uga duwe perawatan korona 2 sisih.

  • Pretaped Plastic Paper for Auto Paint Masking

    Kertas Plastik Pretaped kanggo Masking Cat Otomatis

    Kertas plastik Pretaped wis nggabungake kaluwihan film lan kertas plastik PE. Iki kanggo tutup parsial, kayata jendhela, cahya lan kaca, nalika lukisan awak kabeh. Bahan kasebut utamane plastik PE, sing bakal nglindhungi osmosis sajrone proses lukisan. Kertas plastik pretap uga duwe perawatan korona 2 sisih. Siji sisih bisa nyedhot awak mobil, lan sisih liyane bisa nyedhot cat saka ngeculake.

  • Disposable Plastic Gloves

    Sarung Tangan Plastik Sekali Pakai

    Sarung tangan plastik sing bisa digunakake digunakake kanggo nglindhungi tangan sampeyan saka polusi. Iki minangka bahan plastik PE lan panggunaan non medis. Sarung tangan sing bisa digunakake bisa digunakake ing masak, mangan panganan kanthi tangan, ndemek barang sing bakal ngrusak tangan sampeyan. Sampeyan uga milih sing apik kanggo tutul liyane ing kasus virus corona anyar.

  • Disposable Plastic Apron

    Celemek Plastik Sekali Pakai

    Sarung tangan plastik sing bisa digunakake digunakake kanggo nglindhungi sandhangan sampeyan saka macem-macem polusi. Yaiku bahan plastik PE. Celemek sing bisa digunakake bisa digunakake ing masak, mangan panganan, nutul barang sing bakal ngrusak sandhangan sampeyan. Sampeyan uga milih sing apik kanggo tutul liyane ing kasus virus corona anyar. Minangka produk sing bisa dibuwang, resik, trep lan ekonomis. Kajaba iku, celemek plastik sing bisa digunakake bisa dilipat nganti ukuran tangan dadi gampang digawa lan digunakake.

Seri Produk

Popular Overspray Masking Film

Film Masking Overspray Populer

Film Masking Overspray Popular umume digunakake kanggo nglindhungi bagean tanpa lukisan sajrone proses nglukis mobil. Film masking cat mobil iki kanggo nutupi awak kabeh lan lukisan parsial. Iki minangka produk tradisional lan populer. Bahan kasebut yaiku film masking 100% HDPE, sing kualitase apik lan kuat. Film topeng overpray multi-lempitan kanthi ukuran sing pas supaya gampang digawa lan dioperasikake.

Pretaped Masking Film

Film Masking Pretaped

Film masking pretap biasane digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses lukisan mobil. Film masking cat mobil iki kanggo nutupi parsial lan lukisan awak mobil. Iki minangka produk tradisional lan populer. Bahan kasebut yaiku 100% film masking HDPE lan masking tape. Film masking Pretaped multi-lempitan nganti ukuran tangan dadi gampang digunakake. Film masking duwe perawatan korona, sing bisa nyedhot cat lan nyegah polusi kaping 2 ing permukaan mobil.

Car cleaning set

Set reresik mobil

Set reresik mobil kalebu sawetara produk tutup mobil sing bisa dienggo, kayata tutup kursi sing bisa dienggo, tutup setir sekaliyan, tikar sikil pakai, tutup shift gir sing bisa pakai, tutup rem tangan sing nganggo, tutup ban sing bisa dienggo, tas kunci bekas lan sarung tangan sing bisa digunakake. Pelanggan bisa nyelehake tutup sing bisa dibuwang menyang sak tas sing cukup kanggo panggunaan siji wektu. Bahan utamane yaiku plastik lan kertas PE.

Plastic Tire Cover

Tutup Tirus Plastik

Tutup ban plastik bisa menehi perlindungan lengkap kanggo ban sampeyan. Ban kasebut ora mung bisa njaga karesikan ban uga rapi, nanging uga nglindhungi ban supaya ora ana goresan utawa lemah. Iki digawe saka bahan plastik PE sing kuwat lan ora gampang dipecah. Bobot total entheng lan gampang disimpen utawa digawa. Ukuran lempitan cilik dadi gampang disimpen ing mobil utawa omah tanpa kakehan ruangan.

Prefolded Masking Film

Film Masking Prefolded

Film masking prefolded umume digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses nggawe lukisan utawa panyimpenan. Film masking kita bisa cocog kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan. Iki minangka produk tradisional lan populer. Bahan kasebut yaiku 100% film masking HDPE. Dibandhingake karo film masking sing wis ana praapold, film masking prefolded ora duwe tape sing dipasang, sing bisa digunakake kanggo area liyane. Film masking prefolded multi-lempitan nganti ukuran tangan dadi gampang digunakake.

Drop Sheet

Lembar Selehake

Lembar drop biasane digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses bangunan lukisan utawa panyimpenan, utamane apik kanggo nutupi perabotan. Iki kalebu film protèktif plastik multifungsi. Kain gulung bisa cocog kanggo digunakake ing njero ruangan. Iki minangka produk tradisional lan populer. Materi kasebut yaiku film masking HDPE.

LDPE Thick Building Film

Film Bangunan Kandel LDPE

Film bangunan kenthel LDPE, uga diarani film konstruksi kenthel LDPE, umume digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses nggawe bangunan. Film masking bisa cocog kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan. Iki minangka produk tradisional lan populer. Materi kasebut bisa uga LDPE anyar utawa LDPE daur ulang, sing luwih kenthel tinimbang film masking umum.

Special Shape Bag

Tas Bentuk Khusus

Tas bentuk khusus digunakake kanggo nglindhungi polusi. Contone, Garment Suit Bag digunakake kanggo nglindhungi sandhangan saka polusi, Sofa Bag digunakake kanggo nglindhungi sofa saka polusi, Bathtub Bag digunakake kanggo nglindhungi awak saka polusi, lan liya-liyane. Tas bentuk khusus kita nyengkuyung gawean adat, nanging priksa manawa iku bahan plastik PE. Iki kalebu tas proteksi plastik multifungsi.

Warta

  • Rekomendasi Produk: 6m Jembar, Ora ana Sambutan, Film Masking Cat Otomatis

    Produk utama Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng yaiku Film Masking Auto Paint, Film Masking Pre-taped, Kit Pembersih Otomatis Sekali Pakai, Film Bangunan, Kain Selembar / Selet, PE Kemasan Plastik PE, Film Masking Serupa Kertas, Film Masking Pretaped 3, Tangan Film Nyuwek. lan Produk liyane sing gegandhengan. ...

  • Kanthi Siji Ati lan Siji Kekuwatan kanggo Nggawe Sarwa Aosheng Kabeh Bareng

    Sawise mandheg taun 2020, jaman kangelan, Aosheng wis entuk prestasi kang apik. Film Masking Cat Otomatis, Film Masking Pre-taped, Kit Pembersih Otomatis Sekali Pakai, Film Bangunan, Lembar Selehake / Kain Drop, Kantong Plastik PE, Kertas Masking mirip Kertas, Film Masking 3 in 1, Tearin Tangan ...

  • Ngilangi Bahaya Sing Didhelikake kanggo Produksi Aman

     Amarga musim salju minangka musim salju, ngindhari bencana geni sing bakal ngancam proses nggawe film topeng dadi barang sing diimpor. Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng bakal luwih nggatekake masalah keamanan. Dadi, Kanggo ngapikake kabeh konsol perlindungan geni staf Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng ...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5