Warta

Warta Perusahaan

  • Product Recommendation: 6m Width, No Splicing, Auto Paint Masking Film

    Rekomendasi Produk: 6m Jembar, Ora ana Sambutan, Film Masking Cat Otomatis

    Produk utama Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng yaiku Film Masking Auto Paint, Film Masking Pre-taped, Kit Pembersih Otomatis Sekali Pakai, Film Bangunan, Kain Selembar / Selet, PE Kemasan Plastik PE, Film Masking Serupa Kertas, Film Masking Pretaped 3, Tangan Film Nyuwek. lan Produk liyane sing gegandhengan. ...
    Waca liyane
  • Kanthi Siji Ati lan Siji Kekuwatan kanggo Nggawe Sarwa Aosheng Kabeh Bareng

    Sawise mandheg taun 2020, jaman kangelan, Aosheng wis entuk prestasi kang apik. Film Masking Cat Otomatis, Film Masking Pre-taped, Kit Pembersih Otomatis Sekali Pakai, Film Bangunan, Lembar Selehake / Kain Drop, Kantong Plastik PE, Kertas Masking mirip Kertas, Film Masking 3 in 1, Tearin Tangan ...
    Waca liyane
  • Ngilangi Bahaya Sing Didhelikake kanggo Produksi Aman

     Amarga musim salju minangka musim salju, ngindhari bencana geni sing bakal ngancam proses nggawe film topeng dadi barang sing diimpor. Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng bakal luwih nggatekake masalah keamanan. Dadi, Kanggo ngapikake kabeh konsol perlindungan geni staf Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng ...
    Waca liyane