Warta

 Amarga musim salju minangka musim salju, ngindhari bencana geni sing bakal ngancam proses nggawe film topeng dadi barang sing diimpor. Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng bakal luwih nggatekake masalah keamanan.

Dadi, Kanggo ngapikake kabeh kesadharan nglindhungi para staf Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng lan katrampilan pemadam kebakaran, miturut kabijakan kontrol geni "utamane pencegahan, lan dikombinasikake karo metode pemadam kebakaran", perusahaan kami ngundang perusahaan Layanan Kontrol Kebakaran Qingdao Anxuan kanggo latihan babagan ilmu keamanan geni. Kaping pisanan, kabeh staf sinau mbebayani babagan Api lan akibat sing ala dening geni. Bebaya kasebut bakal ngancam nyawa lan properti perusahaan lan masarakat. Sapa wae ing pabrik kasebut kudu nambah kesadaran. Kapindho, liwat latihan keamanan geni, staf kita duwe kapasitas galur lan kapasitas nglindhungi awake dhewe kanthi darurat. Wong Aosheng wis sinau akeh babagan ilmu perang, kayata cara golek pitulung nalika ngadhepi bebaya geni, cara nglawan geni, cara ngevakuasi masarakat, lan cara nylametake wong sing tatu lan barang kasebut. Pungkasane, kabeh wong Aosheng wis ngalami latihan geni supaya bisa ngerti kepiye carane nggawe.Kagiyatan kasebut mbantu nggawe lingkungan keamanan geni sing apik lan apik kanggo pangembangan perusahaan. Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng nggatekake kontrol Fire. Kita miturut aturan tanggung jawab kanggo pelanggan, tanggung jawab kanggo masyarakat lan tanggung jawab kanggo awake dhewe. Kita bakal negesake rute pembangunan berkelanjutan. Dadi, kanthi tulus sugeng rawuh pelanggan kanggo ngunjungi pabrik lan takon babagan produk apa wae, kayata Film Masking Cat Auto, Film Masking Pre-taped, Kit Pembersih Otomatis Seksi, Film Bangunan, Lembar Drop / Drop Drop, PE Packing Plastik PE lan Produk liyane sing gegandhengan. Kajaba produk tradisional, kita uga duwe sawetara produk anyar, kayata Film Masking mirip Kertas, Film Masking Pretaped 3 lan 1 lan Film Tearing Tangan. Aosheng ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan.

Wektu kiriman: Apr-19-2021