Warta

Produk utama Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng yaiku Film Masking Auto Paint, Film Masking Pre-taped, Kit Pembersih Otomatis Sekali Pakai, Film Bangunan, Kain Selembar / Selet, PE Kemasan Plastik PE, Film Masking Serupa Kertas, Film Masking Pretaped 3, Tangan Film Nyuwek. lan Produk liyane sing gegandhengan. Sajrone 20 taun negesake pembangunan, Perusahaan Aosheng wis dadi salah sawijining pabrikan utama. Nanging, yen perusahaan kita tetep tetep ing papan sing padha, bakal luwih gampang ditinggal pasar. Dadi, kajaba produk tradisional, Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng ora nyoba ngupayakake produk anyar.

Kanggo nanggapi panjaluk pasar lan pelanggan, perusahaan kami wis nandur modhal mesin anyar sing bisa ngunekake ukuran paling jembar, 6m lan ora ana splicing, film masking cat otomatis. Mesin tradisional kita mung bisa ngetung jembaré 5 m. Yen jembaré luwih saka 5m, kudu digawe 2 lembar dadi siji. Cara iki bakal mbuwang akeh pabrik, lan ora trep kanggo digunakake pelanggan. Dadi, Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng larang banget kanggo nggawe mesin anyar kasebut. Banjur, nganti saiki, ukuran produk film topeng tradisional bisa digunakake kanggo mobil, lan film topeng anyar bisa digunakake kanggo SUV, Bis, kapal lan pesawat. Produk sing beda-beda bisa dipilih dening pelanggan. Lan kudu ana sing sampeyan butuhake. Ngomong, ing wektu sing padha, Perusahaan kita nggunakake garis produksi tutup kursi sing bisa digunakake kanggo memenuhi permintaan produk sing bisa digunakake kanthi otomatis.

Yen pelanggan duwe ide utawa produk anyar, Aosheng pengin njelajah karo sampeyan antarane kemampuan kita. Perusahaan Plastik Qddao Aosheng bakal nyoba kanggo terus inovasi, riset, lan pengembangan nganti entuk kepuasan pelanggan. Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu ngandhani.


Wektu kiriman: Apr-19-2021