Warta

Sawise mandheg taun 2020, jaman kangelan, Aosheng wis entuk prestasi kang apik. Film Masking Cat Otomatis, Film Masking Pre-taped, Kit Pembersih Otomatis Sekali Pakai, Film Bangunan, Kain Selimut / Selehake, Tas Kemasan Plastik PE, Film Masking mirip Kertas, Film Masking Pretaped 3, Film Tearing Tangan. lan Produk liyane sing gegandhengan kabeh adol banget, utamane Kit Pembersih Otomatis Sekali Pakai (Tutup Kursi Sekali Pakai, tutup setir sekali pakai, tikar kaki pakai pakai, penutup pergeseran roda gigi sekali pakai dan penutup rem tangan sekali pakai). Matur suwun kabeh kerja keras para staf sajrone iki. Menapa malih, Musim Gugur teka, perusahaan mutusake menehi istirahat karyawan.

Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng ngatur kabeh staf supaya plancongan sedina ing Kota Lin Yi tanggal 4 Septemberth . Lin YI, sing mung 3 jam menyang pabrik, minangka kutha pariwisata abang sing misuwur. Apik banget lan nyedhiyakake budaya tradisional Tionghoa. Sajrone kegiyatan kasebut, kabeh tumindak kanthi tertib, saling ngurus, duwe solidaritas, nggawe persahabatan, lan ngupayakake nglindhungi kehormatan tim kita. Ing swasana harmoni, saling gumantung, lan grapyak, sing seneng kulawarga gedhe, kita rumangsa semangat lan kohesi tim wis sublimated lan dikuatake. Sementara, kita uga ngrasakake promosi lan pertumbuhan sing ditindakake dening perusahaan kita. Kita kabeh duwe dina sing nyenengake.

Nuduhake wayahe, ngarepake masa depan, kita yakin manawa kabeh staf Aosheng bakal mbangun trampil Aosheng bebarengan karo siji ati lan siji kekuwatan. Aosheng ora mung perusahaan utawa pabrik sing adol produk. Kita fokus kanggo nggawe budaya perusahaan lan semangat perusahaan sing hebat. Kabeh wong ing perusahaan kasebut rumangsa yen aku minangka salah sawijining bagean saka kulawarga gedhe lan kita kudu luwih apik lan luwih kuwat. Matur suwun kanthi tulus dadi salah sawijining bagean saka kulawarga.  


Wektu kiriman: Apr-19-2021