Babagan Kita

Babagan Kita

Terus apik, Ngrampungake panjaluk pelanggan.

Qingdao Aosheng Plastik CO., Ltd.dibangun ing taun 1999 lan wiwit ngekspor wiwit 2008. Sajrone pembangunan luwih saka 20 taun, perusahaan kasebut wis dadi pabrikan profesional sing berpengalaman ngasilake seri pelindung cat otomatis / kapal, seri pelindung bangunan pakai lan seri masking liyane. Kanggo nggayuh permintaan pasar lan pelanggan sing beda, Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng uga ora ngupayakake nggoleki barang-barang anyar.

Pabrik kita nutupi area 30000㎡. Nganti saiki, kita duwe luwih saka 20 mesin, lan luwih saka 50 buruh sing duwe pengalaman kanggo ngoperasikake. Supaya ora ana watesan tenaga kerja, umume mesin nganyari karo mesin otomatis. Kemampuan ngasilake total Aosheng udakara 500 ton / wulan. Perusahaan kita janji bakal ngirim produk pelanggan kanthi tepat wektu lan ora tundha.

Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng wis entuk ISO9001, BSCI, FSC, Paten Film Masking Splicing, Paten Film Masking Cat Spray, Sertifikat Standarisasi Keselamatan Kerja, IPMS, lan liya-liyane.Kajaba iku, perusahaan kita uga duwe sistem QC dhewe kanggo ngawasi kualitas produk. Departemen penjualan profesional bakal mangsuli warta pelanggan sajrone 24 jam kerja. Produk bermutu, layanan jual sing sampurna, lan kekuatan pabrik sing kuwat mbantu kita entuk hubungan koperasi jangka panjang, kalebu sawetara merek terkenal internasional.

Sanalika, Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng luwih nggatekake pelatihan staf, kesejahteraan staf, perlindungan lingkungan lan kontrol Fire. Kita miturut aturan tanggung jawab kanggo pelanggan, tanggung jawab kanggo masyarakat lan tanggung jawab kanggo awake dhewe. Kita bakal negesake rute pembangunan berkelanjutan.

Perusahaan Plastik Qingdao Aosheng bakal nyoba kanggo terus inovasi, riset lan pengembangan nganti kepuasan pelanggan. Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita saestu ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan.

Tampilan Foto