Film Masking Bernapas

Film Masking Bernapas

Katrangan singkat:

Film masking sing bisa napas bisa njaga awak awak garing sawise dicet kanthi panas. Film masking umum ora duwe karakter ambegan lan awak mobil dadi udan sawise suhu dhuwur. Produk anyar bakal ngatasi masalah kasebut.

✦ Bahan: HDPE

✦ Werna: Ijo utawa liyane.

✦ Ukuran: 4x150m, 5x120m…

✦ Nyegah saka permukaan otomatis 2nd polusi.


Detail Produk

Tag Produk

Film Masking Breathable umume digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora nggambar nalika proses nglukis mobil. Film topeng ambegan cat mobil iki bisa njaga awak awak garing sawise lukisan panas. Film masking umum ora duwe karakter ambegan lan awak mobil dadi udan sawise suhu dhuwur. Produk anyar iki digunakake kanggo ngatasi masalah kasebut. Bahan kasebut yaiku film masking 100% HDPE, sing kualitase apik lan kuat.

Film iki luwih kenthel tinimbang film masking umum lan gampang dipotong. Film masking duwe perawatan korona, sing bisa nyedhot cat lan nyegah polusi kaping 2 ing permukaan mobil. Proses elektrostatik nggawe film masking nyerep awak otomatis kanthi otomatis.

Opo iki

Film topeng sing bisa napas iki biasane digunakake kanggo nglindhungi komponen sing ora ana lukisan sajrone proses lukisan mobil.

Nduweni karakter sing bisa napas.

Watake kasebut bakal nggawe awak mobil garing sawise dicet lan ora ana wetting.

A

Kepiye cara nggunakake?

p1

Seret

p2

mbukak

p3

Cut

p4

Ndandani

P5

Paint

Rincian: Film Masking Bernapas

- Bahan HDPE anyar.

- Perawatan korona sing kuat.

- Proses elektrostatik sing kuwat.

- Kandel lan luwih kuwat.

- Gampang dipotong.

- Bukti lembab lan bisa napas.

- Ramah lingkungan.

- Jaga saka pelarut lan polusi paling.

- Tahan nganti 120 ℃.

- Multi-lempitan nganti gampang digawa.

- Logo bisa dicithak.

- Trep kanggo operate.

- Ngirit Tenaga Kerja, wektu lan dhuwit.

P6
P7
1
2
3

Barang

Materi

W.

L

Kandel

Werna

Paket

AS1-11

HDPE

1,9m

100-150m

15, 17, 20mik

Ijo

1 gulung / kothak utawa 1 gulung / tas

AS1-12

3.8m

100-150m

AS1-13

4m

100-150m

AS1-14

5m

100-150m

15,17mik

Cathetan: Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan.

Informasi Perusahaan

4

Mitra sing Apik

Rak Film Masking

5

Cutter kanggo film masking

6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita