Film Masking Overspray Populer

Film Masking Overspray Populer

Katrangan singkat:

Film Masking Overspray Popular umume digunakake kanggo nglindhungi bagean tanpa lukisan sajrone proses nglukis mobil. Iki kanggo nutupi awak lan lukisan parsial.

✦ Bahan: materi HDPE.

✦ Werna: transparan, putih, biru…

✦ Ukuran populer: 3.8x100m, 4x150m, 4.8x120m, 5x120m, 6x100m…

Ist Tahan nganti 120 ℃.

✦ Jaga saka pelarut lan polusi.

✦ Ngirit Tenaga Kerja, wektu lan dhuwit.


Detail Produk

Tag Produk

Film Masking Overspray Popular umume digunakake kanggo nglindhungi bagean tanpa lukisan sajrone proses nglukis mobil. Film masking cat mobil iki kanggo nutupi awak kabeh lan lukisan parsial. Iki minangka produk tradisional lan populer. Bahan kasebut yaiku film masking 100% HDPE, sing kualitase apik lan kuat. Film topeng overpray multi-lempitan kanthi ukuran sing pas supaya gampang digawa lan dioperasikake. Film masking duwe perawatan korona, sing bisa nyedhot cat lan nyegah polusi kaping 2 ing permukaan mobil.

Proses elektrostatik nggawe film masking nyerep awak otomatis kanthi otomatis. Film masking protèktif bakal nambah efisiensi kerja nglukis, ngirit tenaga / wektu lan dhuwit.

Opo iki

Film masker overpray sing populer umume digunakake kanggo nglindhungi komponen sing ora ana lukisan sajrone proses lukisan.

Iki minangka produk tradisional lan populer.

b

Kepiye cara nggunakake?

p1

Seret

p2

mbukak

p3

Cut

p4

Ndandani

p5

Paint

Kaping pisanan, Seret film masking sing wis dipasang ing alat kasebut.

Kapindho, Bukak film masking lan priksa manawa wis nutupi kabeh awak mobil.

Sing nomer telu, Potong papan sing kudu dicithak.

Papat, Ndandani film nggunakake masking tape.

Akhire, Paint mobil.

Detil: Film Masking Overspray Populer

- Bahan HDPE anyar.

- Pangobatan korona.

- Proses elektrostatik.

- Jaga saka pelarut lan polusi paling.

- Tahan nganti 120 ℃.

- Multi-lempitan nganti gampang digawa.

- Logo bisa dicithak.

- Trep kanggo operate.

- Ngirit Tenaga Kerja, wektu lan dhuwit.

p6
p7
1
2
3

Barang

Materi

Pasar

W

L

Kandel

Werna

Paket

AS1-1

HDPE

Ing saindenging jagad kajaba Amerika Utara

1,9m

100 ~ 300m

8 ~ 11mik

Putih / Transparan / Biru / Kuning lan liya-liyane

1 gulung / kothak utawa 1 gulung / tas

AS1-2

3.8m

100 ~ 300m

AS1-3

4m

100 ~ 300m

AS1-4

4,8m

100 ~ 300m

AS1-5

5m

100 ~ 150m

AS1-6

6m

70 ~ 120m

AS1-7

Amerika Utara

12 ft

250 ~ 400ft

AS1-8

14ft

250 ~ 400ft

AS1-9

16ft

250 ~ 400ft

AS1-10

20ft

250ft

Cathetan: Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan

Informasi Perusahaan

4

Mitra sing Apik

Rak Film Masking

5

Cutter kanggo film masking

6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita