Film Masking Pretaped

Film Masking Pretaped

Katrangan singkat:

Film masking pretap biasane digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses lukisan mobil. Film masking cat mobil iki kanggo nutupi parsial lan lukisan awak mobil.

✦ Bahan: Plastik HDPE + Masking tape

✦ Werna: Putih, Transparan, Biru…

✦ Ukuran: 0,55x33m, 1,4x33m, 1,8x33m, 2,4x20m, 2,7x20m…

✦ Produk tradisional lan populer.


Detail Produk

Tag Produk

Film masking pretap biasane digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses lukisan mobil. Film masking cat mobil iki kanggo nutupi parsial lan lukisan awak mobil. Iki minangka produk tradisional lan populer. Bahan kasebut yaiku 100% film masking HDPE lan masking tape. Film masking Pretaped multi-lempitan nganti ukuran tangan dadi gampang digunakake.

Film masking duwe perawatan korona, sing bisa nyedhot cat lan nyegah polusi kaping 2 ing permukaan mobil. Kita duwe 3 jinis tape sing bisa nempelake film masking: tape Washi, 80 "resisting masking tape lan 100" resisting masking tape.

Opo iki

Film masking pretap khusus digunakake kanggo nglindhungi komponen lukisan nalika proses lukisan.

Iki kanggo nutupi parsial lan lukisan awak mobil kabeh.

Siji sisih wis masang film masking sing bisa nggawe cat sampeyan bisa digunakake luwih trep.

1

Kepiye cara nggunakake?

p1
p2
p3
p4

Kaping pisanan, Seret film masking banjur gunakake tape masking kanggo ndandani.

Kapindho, Cut ukuran sing pas.

Sing nomer telu, Ndandani film nganggo masking tape.

Akhire, Paint mobil.

Rincian: Film Masking Pretaped

- Bahan HDPE anyar.

-Sampeyan khusus kanggo lukisan otomatis.

- Pangobatan korona.

- Proses elektrostatik.

- Jaga saka pelarut lan polusi paling.

- Multi-lempitan nganti ukuran tangan.

- Logo bisa dicithak.

- Trep kanggo operate.

- Ngirit Tenaga Kerja, wektu lan dhuwit.

P6
P5

Barang

Materi

Tape

W

L

Kandel

Inti Kertas

Werna

Paket

AS1-20

PE

Washi tape / 80 ℃ Masking tape / 120 ℃ Masking tape

0,55 m

17m ~ 33m

8mic

∅20mm / ∅25mm

Putih, transparan utawa liya-liyane

1 gulung / tas susut, 50 gulung / kothak

AS1-21

0,6m

1 gulung / tas susut, 50 gulung / kothak

AS1-22

0,9 m

1 gulung / tas susut, 25 gulung / kothak

AS1-23

1.1m

1 gulung / tas susut, 25 gulung / kothak

AS1-24

1.2 m

1 gulung / tas susut, 25 gulung / kothak

AS1-25

1,8 m

1 gulung / tas susut, 25 gulung / kothak

Cathetan: Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan.

Informasi Perusahaan

4

Mitra sing Apik

Dispenser Plastik

1

Cutter kanggo film masking

6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita