Film Masking Pretaped 3 in1

Film Masking Pretaped 3 in1

Katrangan singkat:

Film masking pretaped 3 ing 1 umume digunakake kanggo nglindhungi bagean tanpa lukisan sajrone proses nglukis mobil. Film masking cat mobil iki kanggo nutupi parsial lan lukisan awak mobil.

✦ Bahan: Masking tape + Kertas Kraft / Kertas plastik + Film plastik.

✦ Werna: warna asli.

✦ Ukuran: 1mx20m, 2mx20m…

✦ Multi-lempitan nganti ukuran tangan dadi gampang digunakake.


Detail Produk

Tag Produk

Film masking pretaped 3 ing 1 umume digunakake kanggo nglindhungi bagean tanpa lukisan sajrone proses nglukis mobil. Film masking cat mobil iki kanggo nutupi parsial lan lukisan awak mobil. Iki minangka produk tradisional lan populer. Iki digawe saka 3 bagean: Masking tape + Kertas Kraft / Kertas Plastik + Film Plastik. 3 ing 1 Film masking Pretaped multi-lempitan nganti ukuran tangan dadi gampang digunakake.

Film masking duwe perawatan korona, sing bisa nyedhot cat lan nyegah polusi kaping 2 ing permukaan mobil. Film masking sing direkam bakal ningkatake efisiensi kerja nglukis, ngirit tenaga / wektu lan dhuwit.

Opo iki

Film masking pretaped 3 ing 1 digunakake khusus kanggo nglindhungi komponen lukisan nalika proses lukisan.

Iki kanggo nutupi parsial lan lukisan awak mobil kabeh.

Iki digawe saka 3 bagean: Masking tape + Kertas Kraft / Kertas Plastik + Film Plastik.

Produk iki khusus digunakake kanggo nyemprot bola-bali kanthi suhu dhuwur.

P1
P5

Kepiye cara nggunakake?

P3

Kaping pisanan, Seret film masking banjur gunakake tape masking kanggo ndandani.

Kapindho, Cut ukuran sing pas.

Sing nomer telu, Ndandani film nganggo masking tape.

Akhire, Paint mobil.

Rincian: Film Masking Pretaped 3 ing 1

- Bahan HDPE anyar.

- Aja polusi yen film lapisan siji rusak.

- Lindhungi saka macem-macem sing disemprot.

-Sampeyan khusus kanggo lukisan otomatis.

- Pangobatan korona.

- Proses elektrostatik.

- Jaga saka pelarut lan polusi paling.

- Multi-lempitan nganti ukuran tangan.

- Logo bisa dicithak.

- Aman lan trep kanggo dioperasikake.

- Ngirit Tenaga Kerja, wektu lan dhuwit.

P2
P4

Barang

Materi

Tape

W

L

Kandel

Inti Kertas

Werna

Paket

AS1-26

Kertas + Plastik

25mm, 120 ℃ masking tape

1m

20m

8mic

∅20mm / ∅25mm

Asal Usul

1 gulung / tas susut, 25 gulung / kothak

AS1-27

2m

20m

Cathetan: Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan.

Informasi Perusahaan

4

Mitra sing Apik

Dispenser Plastik

1

Cutter kanggo film masking

6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita