Gulung Kertas Plastik kanggo Masking Cat Mobil

Gulung Kertas Plastik kanggo Masking Cat Mobil

Katrangan singkat:

Gulung kertas plastik nggabungake kaluwihan film lan kertas plastik PE. Iki kanggo tutup parsial, kayata jendhela, cahya lan kaca, nalika lukisan awak kabeh.

✦ Bahan: Plastik PE, sing bakal nglindhungi osmosis sajrone proses lukisan. biodegradable lan apik kanggo lingkungan.

✦ krasa lan nangis kaya kertas.

✦ Werna: Putih

✦ Ukuran: 45cmx300m, 60cmx300m, 90cmx300m…

✦ luwih murah tinimbang kertas kerajinan.

✦ Yen sampeyan pengin nggunakake dhuwit sithik kanggo nambah efisiensi kerja, gulung kertas plastik kanggo masking cat otomatis minangka pilihan sing tepat.


Detail Produk

Tag Produk

Gulung kertas plastik nggabungake kaluwihan film lan kertas plastik PE. Iki kanggo tutup parsial, kayata jendhela, cahya lan kaca, nalika lukisan awak kabeh. Bahan kasebut utamane plastik PE, sing bakal nglindhungi osmosis sajrone proses lukisan. Gulung kertas plastik uga duwe perawatan korona 2 sisih. Siji sisih bisa nyedhot awak mobil, lan sisih liyane bisa nyedhot cat saka ngeculake. Nanging, rasane lan nangis kaya kertas.

Kita yakin manawa produk anyar iki tinimbang kertas masking umum. Bahane biodegradable lan apik kanggo lingkungan. Kajaba iku, gulung kertas Plastik bakal luwih murah tinimbang kertas kerajinan. Minangka produk anyar, bakal ana kegiatan adol liyane. Yen sampeyan pengin nggunakake dhuwit sithik kanggo nambah efisiensi kerja, gulung kertas plastik kanggo masking cat otomatis minangka pilihan sing tepat. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.

Opo iki

Roll Kertas Plastik kanggo Masking Cat Mobil digunakake kanggo masking parsial sajrone proses lukisan.

Iki bisa nglindhungi jendhela mobil, kaca mobil, lampu mobil lan papan liyane saka polusi. Bahan PE bakal nglindhungi osmosis banyu kanthi total.

Nanging, sanajan bahan kasebut umume plastik PE, bisa uga disuwek kaya kertas, lan uga krasa kaya kertas.

P3
P4

Kepiye cara nggunakake?

P1
P2

Kaping pisanan, Seret kertas plastik kanthi ukuran sing pas.

Kapindho, Nggunakake masking tape kanggo ndandani.

Katelu, Miwiti nggambar.

Rincian: Gulung kertas plastik kanggo masking cat otomatis

-Gabungake kaunggulan film plastik lan kertas PE, tinimbang dadi kertas masking tradisional.

-Produk anyar iki bakal nggawe cetakan sampeyan luwih trep.

- Jembaré ora bisa ngluwihi 120cm.

- Logo bisa dicithak.

- Pangobatan korona loro-lorone.

1
2
3

Barang

Materi

Tape

W

L

Kandel

Inti Kertas

Werna

Paket

AS1-36

PE

Ora

45cm

200 ~ 300m

42g / sqm

∅28mm

Putih

6 gulung / kothak

AS1-37

60cm

6 gulung / kothak

AS1-38

90cm

4 gulung / kothak

AS1-39

Ora

120cm

200 ~ 300m

42g / sqm

∅76mm

Putih

1 gulung / kothak

Cathetan: Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan.

P5
P6

Informasi Perusahaan

4

Mitra sing Apik

Masking Tape

1

Pitakon lan Wangsulan

P: Suwene sampeyan ngirim wektu?

A: Antarane 30 dina sawise entuk prabayar pelanggan.

P: Apa jumlah pesanan mini sampeyan?

A: 600 gulung saben ukuran.

P: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?

A: ya, conto bisa gratis, nanging pelanggan kudu menehi biaya sing jelas.

P: Kepiye pembayaran sampeyan?

A: Kita bisa nampa T / T (30% prabayar lan saldo 70%), lan LC saiki katon.

P: Pabrik sampeyan ing endi?

A: Pabrik kita dununge ing Kutha Qingdao, China. Sugeng rawuh ing pabrik kita.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita