Set reresik mobil

Set reresik mobil

Katrangan singkat:

Set reresik mobil kalebu sawetara produk tutup mobil sing bisa dienggo, kayata tutup kursi sing bisa dienggo, tutup setir sekaliyan, tikar sikil pakai, tutup shift gir sing bisa pakai, tutup rem tangan sing nganggo, tutup ban sing bisa dienggo, tas kunci bekas lan sarung tangan sing bisa digunakake.

✦ Bahan: Plastik utawa kertas PE.

✦ Werna: Transparan utawa putih.

✦ Packing: tutup tutup menyang sak tas sing cukup kanggo panggunaan siji wektu.

✦ Bisa digunakake kanggo nglindhungi mobil anyar, ndandani mobil, utawa nglindhungi polusi.

Bag Kantong cilik uga bisa didol ing supermarket kanggo digunakake ing omah.

✦ Ekonomis, resik lan trep.


Detail Produk

Tag Produk

Set reresik mobil kalebu sawetara produk tutup mobil sing bisa dienggo, kayata tutup kursi sing bisa dienggo, tutup setir sekaliyan, tikar sikil pakai, tutup shift gir sing bisa pakai, tutup rem tangan sing nganggo, tutup ban sing bisa dienggo, tas kunci bekas lan sarung tangan sing bisa digunakake. Pelanggan bisa nyelehake tutup sing bisa dibuwang menyang sak tas sing cukup kanggo panggunaan siji wektu. Bahan utamane yaiku plastik lan kertas PE.

Logo Pelanggan bisa dicithak ing tas kemasan. Set reresik mobil bisa digunakake kanggo nglindhungi mobil anyar, ndandani mobil, utawa nglindhungi polusi. Kantong cilik uga bisa didol ing supermarket kanggo digunakake ing omah. Iki ekonomis, resik lan trep. Qingdao Aosheng Plastic Co., Ltd minangka pabrik profesional sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo ngasilake Produk masking plastik PE. Yen sampeyan duwe masalah, aja ragu-ragu ngandhani. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.

Opo iki

►Setel reresik mobil kalebu sawetara produk tutup mobil sing bisa dienggo, kayata tutup kursi sing bisa dienggo, tutup setir sing bisa dibuwang, tikar sikil sing bisa dienggo, tutup shift gir sing bisa dienggo, tutup rem tangan, tutup ban sing bisa dienggo, tas kunci bekas lan sarung tangan sing bisa digunakake.

►Kabeh tutup sing digunakake ing sak kanthong sing cukup kanggo panggunaan siji wektu.

►Iki proteksi optimal kanggo kendaraan pelanggan.

►Set reresik mobil bisa digunakake kanggo nglindhungi mobil anyar, ndandani mobil, utawa nglindhungi polusi.

P1

Rincian: Cangkir campuran cat

- Bahan plastik PE utawa bahan kertas.

- Siji tas bisa diisi nganggo siji mobil kanthi nggunakake siji wektu.

- Jaga saka pelarut lan polusi paling.

- Produk sing bisa digunakake, resik lan trep.

- Logo bisa dicithak.

- Ekonomis. Ngirit Tenaga Kerja, wektu lan dhuwit.

P2
P3

Barang

Materi

Paket

AS2-10

PE / Kertas

Kabeh ing sak tas, 200 tas / kothak

Cathetan: Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan

Informasi Perusahaan

4

Pitakon lan Wangsulan

P: Suwene sampeyan ngirim wektu?

A: Antarane 30 dina sawise entuk prabayar pelanggan.

P: Apa jumlah pesanan mini sampeyan?

A: 30000 tas sekaligus.

P: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?

A: ya, conto bisa gratis, nanging pelanggan kudu menehi biaya sing jelas. 

P: Kepiye pembayaran sampeyan?

A: Kita bisa nampa T / T (30% prabayar lan saldo 70%), lan LC saiki katon.

P: Pabrik sampeyan ing endi?

A: Pabrik kita dununge ing Kutha Qingdao, China. Sugeng rawuh ing pabrik kita.

P: Apa produk umum sampeyan?

A: Umume, set populer kalebu 1 potong tutup kursi, 1 setir roda kemudi, 1 potong tikar kaki, 1 potong penutup roda gigi lan 1 potong tutup rem tangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK