Celemek Plastik Sekali Pakai

Celemek Plastik Sekali Pakai

Katrangan singkat:

Sarung tangan plastik sing bisa digunakake digunakake kanggo nglindhungi sandhangan sampeyan saka macem-macem polusi. Celemek sing bisa digunakake bisa digunakake ing masak, mangan panganan, nutul barang sing bakal ngrusak sandhangan sampeyan. Sampeyan uga milih sing apik kanggo tutul liyane ing kasus virus corona anyar.

✦ Bahan: plastik PE

✦ Werna: Transparan

Product Produk sing bisa dibuwang, resik, trep lan ekonomis.

✦ Nambah kualitas urip sampeyan, ngirit tenaga / wektu lan dhuwit.


Detail Produk

Tag Produk

Sarung tangan plastik sing bisa digunakake digunakake kanggo nglindhungi sandhangan sampeyan saka macem-macem polusi. Yaiku bahan plastik PE. Celemek sing bisa digunakake bisa digunakake ing masak, mangan panganan, nutul barang sing bakal ngrusak sandhangan sampeyan. Sampeyan uga milih sing apik kanggo tutul liyane ing kasus virus corona anyar. Minangka produk sing bisa dibuwang, resik, trep lan ekonomis.

Kajaba iku, celemek plastik sing bisa digunakake bisa dilipat nganti ukuran tangan dadi gampang digawa lan digunakake. Logo Pelanggan bisa dicithak ing tas kemasan. Iki bakal nambah kualitas urip sampeyan, ngirit tenaga / wektu lan dhuwit. Qingdao Aosheng Plastic Co., Ltd minangka pabrik profesional sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo ngasilake film masking plastik PE. Yen sampeyan duwe masalah, aja ragu-ragu ngandhani. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.

Opo iki

Sarung tangan plastik sing bisa digunakake digunakake kanggo nglindhungi sandhangan sampeyan saka macem-macem polusi. Yaiku bahan plastik PE.

Celemek sing bisa digunakake bisa digunakake ing masak, mangan panganan, nutul barang sing bakal ngrusak sandhangan sampeyan.

Sampeyan uga milih sing apik kanggo tutul liyane ing kasus virus corona anyar. Minangka produk sing bisa dibuwang, resik, trep lan ekonomis.

Kajaba iku, celemek plastik sing bisa digunakake bisa dilipat nganti ukuran tangan dadi gampang digawa lan digunakake.

Logo Pelanggan bisa dicithak ing tas kemasan. Iki bakal nambah kualitas urip sampeyan, ngirit tenaga / wektu lan dhuwit.

P1

Rincian: Apron Plastik Pakai

- Bahan PE.

- Ukuran sing pas supaya rapi lan ayu.

- Logo bisa dicithak ing tas.

- Jaga saka pelarut lan polusi paling.

- Ora ana residu sawise narik

- Multi-lempitan nganti ukuran cilik.

- Produk sing bisa digunakake, resik lan trep.

- Gampang dioperasikake.

- Ngirit Tenaga Kerja, wektu lan dhuwit.

p2

Barang

Materi

Ukurane

Werna

Paket

AS4-7

LDPE

0.68mx1.17mx16mic

Putih utawa transparan

100 pcs / roll, 1roll / bag lan 10 bags / box

Cathetan: Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK