Sarung Tangan Plastik Sekali Pakai

Sarung Tangan Plastik Sekali Pakai

Katrangan singkat:

Sarung tangan plastik sing bisa digunakake digunakake kanggo nglindhungi tangan sampeyan saka polusi. Sarung tangan sing bisa digunakake bisa digunakake ing masak, mangan panganan kanthi tangan, ndemek barang sing bakal ngrusak tangan sampeyan. Sampeyan uga milih sing apik kanggo tutul liyane ing kasus virus corona anyar.

✦ Bahan: Bahan plastik PE lan panggunaan non medis.

✦ Werna: Transparan

Product produk sing bisa dibuwang, resik, trep lan ekonomis.

✦ Iki bakal nambah kualitas urip, ngirit tenaga / wektu lan dhuwit.


Detail Produk

Tag Produk

Sarung tangan plastik sing bisa digunakake digunakake kanggo nglindhungi tangan sampeyan saka polusi. Iki minangka bahan plastik PE lan panggunaan non medis. Sarung tangan sing bisa digunakake bisa digunakake ing masak, mangan panganan kanthi tangan, ndemek barang sing bakal ngrusak tangan sampeyan. Sampeyan uga milih sing apik kanggo tutul liyane ing kasus virus corona anyar. Minangka produk sing bisa dibuwang, resik, trep lan ekonomis.

Kajaba iku, sarung tangan plastik sing bisa digunakake bisa dilipat kaping pindho nganti ukuran tangan dadi gampang digawa lan digunakake. Logo Pelanggan bisa dicithak ing tas kemasan. Iki bakal nambah kualitas urip sampeyan, ngirit tenaga / wektu lan dhuwit. Qingdao Aosheng Plastic Co., Ltd minangka pabrik profesional sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo ngasilake film masking plastik PE. Yen sampeyan duwe masalah, aja ragu-ragu ngandhani. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.

Opo iki

Sarung tangan plastik sing bisa digunakake digunakake kanggo nglindhungi tangan sampeyan saka polusi. Iki minangka bahan plastik PE lan panggunaan non medis.

Sarung tangan sing bisa digunakake bisa digunakake ing masak, mangan panganan kanthi tangan, ndemek barang sing bakal ngrusak tangan sampeyan.

Sampeyan uga milih sing apik kanggo tutul liyane ing kasus virus corona anyar. Minangka produk sing bisa dibuwang, resik, trep lan ekonomis.

Kajaba iku, sarung tangan plastik sing bisa digunakake bisa dilipat kaping pindho nganti ukuran tangan dadi gampang digawa lan digunakake.

Logo Pelanggan bisa dicithak ing tas kemasan. Iki bakal nambah kualitas urip sampeyan, ngirit tenaga / wektu lan dhuwit.

P1

Rincian: Sarung Tangan Plastik Pakai

- Bahan PE.

- Ukuran sing pas supaya rapi lan ayu.

- Logo bisa dicithak ing tas.

- Jaga saka pelarut lan polusi paling.

- Ora ana residu sawise narik

- Multi-lempitan nganti ukuran cilik.

- Produk sing bisa digunakake, resik lan trep.

- Gampang dioperasikake.

- Ngirit Tenaga Kerja, wektu lan dhuwit.

P2

Barang

Materi

Ukurane

Werna

Paket

AS4-2

HDPE

0,6g

Transparan

100 pcs / bag, 100 tas / kothak

AS4-3

0,7g

AS4-4

0,8g

AS4-5

0,9g

AS4-6

1g

Cathetan: Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK