Tas Bentuk Khusus

Tas Bentuk Khusus

Katrangan singkat:

Tas bentuk khusus digunakake kanggo nglindhungi polusi. Contone, Garment Suit Bag digunakake kanggo nglindhungi sandhangan saka polusi, Sofa Bag digunakake kanggo nglindhungi sofa saka polusi, Bathtub Bag digunakake kanggo nglindhungi awak saka polusi, lan liya-liyane. Iki kalebu tas proteksi plastik multifungsi.

✦ Bahan: plastik PE

✦ Werna: Transparan

✦ Dhukungan sing digawe khusus

✦ Multi-lempitan nganti ukuran tangan dadi gampang digawa lan digunakake.

Product Produk sing bisa dibuwang, resik lan trep.


Detail Produk

Tag Produk

Tas bentuk khusus digunakake kanggo nglindhungi polusi. Contone, Garment Suit Bag digunakake kanggo nglindhungi sandhangan saka polusi, Sofa Bag digunakake kanggo nglindhungi sofa saka polusi, Bathtub Bag digunakake kanggo nglindhungi awak saka polusi, lan liya-liyane. Tas bentuk khusus kita nyengkuyung gawean adat, nanging priksa manawa iku bahan plastik PE. Iki kalebu tas proteksi plastik multifungsi.

Kantong bisa dilipat kaping pindho nganti ukuran tangan supaya gampang digawa lan digunakake. Produk pakai, resik lan trep. Logo Pelanggan bisa dicithak ing antarane kemampuan kita. Tas bentuk khusus bakal ningkatake kualitas urip sampeyan, ngirit tenaga / wektu lan dhuwit. Qingdao Aosheng Plastic Co., Ltd minangka pabrik profesional sing duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo ngasilake film masking plastik PE. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.

Opo iki

Tas bentuk khusus digunakake kanggo nglindhungi polusi.

Contone, Garment Suit Bag digunakake kanggo nglindhungi sandhangan saka polusi, Sofa Bag digunakake kanggo nglindhungi sofa saka polusi, Bathtub Bag digunakake kanggo nglindhungi awak saka polusi, lan liya-liyane.

Tas bentuk khusus kita nyengkuyung gawean adat, nanging priksa manawa iku bahan plastik PE. Iki kalebu tas proteksi plastik multifungsi.

1

Rincian: Tas Bentuk Khusus

- Bahan PE.

- Bisa digawe miturut bentuk khusus sampeyan.

- Ukuran sing pas supaya rapi lan ayu.

- Logo bisa dicithak ing antarane kemampuan kita.

- Jaga saka pelarut lan polusi paling.

- Ora ana residu sawise narik

- Multi-lempitan nganti ukuran tangan.

- Produk sing bisa digunakake, resik lan trep.

- Gampang dioperasikake.

- Ngirit Tenaga Kerja, wektu lan dhuwit.

Barang

Liyane

AS4-1

Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan.

Cathetan: Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan.

Informasi Perusahaan

→ Aosheng dibangun ing taun 1999, lan wiwit diekspor ing taun 2008.

→ Kita duwe sertifikat ISO9001, BSCI, FSC lan liya-liyane.

→ Produk ing saindenging jagad.

→ Kita duwe tim sales profesional, tim QC, tim riset & pengembangan.

4

Pitakon lan Wangsulan

P: Suwene sampeyan ngirim wektu?

A: Antarane 30 dina sawise entuk prabayar pelanggan.

P: Apa jumlah pesanan mini sampeyan?

A: Adhedhasar produk nyata.

P: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?

A: ya, conto bisa gratis, nanging pelanggan kudu menehi biaya sing jelas.

P: Kepiye pembayaran sampeyan?

A: Kita bisa nampa T / T (30% prabayar lan saldo 70%), lan LC saiki katon.

P: Pabrik sampeyan ing endi?

A: Pabrik kita dununge ing Kutha Qingdao, China. Sugeng rawuh ing pabrik kita.

P: Apa informasi sing perlu sampeyan kudu ngerti?

A: Pls ngandhani panggunaan, dawa, jembaré, kekandelan lan cara pengepakan. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita