Film Bangunan Kandel LDPE

Film Bangunan Kandel LDPE

Katrangan singkat:

Film bangunan kenthel LDPE, uga diarani film konstruksi kenthel LDPE, umume digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses nggawe bangunan. Film masking bisa cocog kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan.

✦ Materi: LDPE anyar utawa LDPE daur ulang

✦ Werna: Transparan, Semi transparan, Ijo…

✦ Ukuran: 1x50m, 2x50m…

✦ Film sing luwih kandel tinimbang film masking umum. Ora gampang rusak, lan bisa digunakake bola-bali.


Detail Produk

Tag Produk

Film bangunan kenthel LDPE, uga diarani film konstruksi kenthel LDPE, umume digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses nggawe bangunan. Film masking bisa cocog kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan. Iki minangka produk tradisional lan populer. Materi kasebut bisa uga LDPE anyar utawa LDPE daur ulang, sing luwih kenthel tinimbang film masking umum. Dadi, ora gampang rusak, lan bisa digunakake bola-bali. Akeh jinis kualitas LDPE bisa dipilih.

Film bangunan LDPE multi dilipat kanthi ukuran sing pas supaya gampang digunakake. Film masking bakal nambah efisiensi kerja nggambar, ngirit tenaga / wektu lan dhuwit.

Opo iki

Film bangunan kenthel LDPE, uga diarani film konstruksi kenthel LDPE, umume digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses nggawe bangunan.

Film masking bisa cocog kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan. Materi kasebut bisa uga LDPE anyar utawa LDPE daur ulang, sing luwih kenthel tinimbang film masking umum.

Dadi, ora gampang rusak, lan bisa digunakake bola-bali.

Akeh jinis kualitas LDPE bisa dipilih.

P1

Rincian: Film Bangunan Kandel LDPE

- Bahan LDPE.

- Jaga saka pelarut lan polusi paling.

- Ora ana residu sawise narik

- Multi-lempitan nganti ukuran tangan.

- Trep kanggo operate.

- Ngirit Tenaga Kerja, wektu lan dhuwit.

p2

Barang

Materi

W

L

Kandel

Inti Kertas

Werna

Paket

AS3-27

LDPE

1m

50 m

10mic

∅35mm

Transparan utawa liyane

1 gulung / kothak

AS3-28

2m

50 m

Cathetan: Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan.

Informasi Perusahaan

4

Mitra sing Apik

Masking Tape

1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita