Lembar Selehake

Lembar Selehake

Katrangan singkat:

Lembar drop biasane digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses bangunan lukisan utawa panyimpenan, utamane apik kanggo nutupi perabotan. Iki kalebu film proteksi plastik multifungsi.

✦ Bahan: plastik PE.

✦ Werna: transparan utawa liyane.

✦ Ukuran: 4mx5m, 4mx12.5m

Product Produk sing bisa dibuwang, resik lan trep.

✦ Cocog kanggo digunakake ing njero ruangan.


Detail Produk

Tag Produk

Lembar drop biasane digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses bangunan lukisan utawa panyimpenan, utamane apik kanggo nutupi perabotan. Iki kalebu film protèktif plastik multifungsi. Kain gulung bisa cocog kanggo digunakake ing njero ruangan. Iki minangka produk tradisional lan populer. Materi kasebut yaiku film masking HDPE. Film masking bisa dilipat kaping pindho nganti ukuran tangan dadi gampang digunakake. Aku

t bisa nyedhot lumahing lan nyegah saka permukaan 2ndpolusi. Produk pakai, resik lan trep. Logo Pelanggan bisa dicithak ing tas kemasan. Film masking bakal nambah efisiensi kerja nggambar, ngirit tenaga / wektu lan dhuwit.

Opo iki

Lembar drop biasane digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses bangunan lukisan utawa panyimpenan, utamane apik kanggo nutupi perabotan. Iki kalebu film proteksi plastik multifungsi. Film masking bisa dilipat kaping pindho nganti ukuran tangan dadi gampang digunakake. Iki bisa nyedhot permukaan lan nyegah polusi kaping 2. Produk pakai, resik lan trep.

P11

Rincian: Film Masking Prefolded

- Bahan HDPE.

- Jaga saka pelarut lan polusi paling.

- Ora ana residu sawise narik

- Multi-lempitan nganti ukuran tangan.

- Produk sing bisa digunakake, resik lan trep.

- Gampang dioperasikake.

- Ngirit Tenaga Kerja, wektu lan dhuwit.

p21

Barang

Materi

W.

L

Kandel

Werna

Paket

AS3-13

HDPE

4m

5m

5 ~ 10mik

Transparan utawa liyane

1 pcs / bag, 100bag / kothak

AS3-14

4m

7m

1 pcs / bag, 100bag / kothak

AS3-15

4m

12,5m

1 pcs / tas, 50 tas / kothak

AS3-16

2,6m

3,6m

1 pcs / bag, 100bag / kothak

AS3-17

LDPE

4m

5m

10mic

1 pcs / bag, banjur ing kothak

AS3-18

4m

7m

1 pcs / bag, banjur ing kothak

AS3-19

4m

12,5m

1 pcs / bag, banjur ing kothak

AS3-20

2,6m

3,6m

1 pcs / bag, banjur ing kothak

Cathetan: Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan.

Informasi Perusahaan

4

Mitra sing Apik

Masking Tape

2

Pitakon lan Wangsulan

P: Suwene sampeyan ngirim wektu?

A: Antarane 30 dina sawise entuk prabayar pelanggan.

P: Apa jumlah pesanan mini sampeyan?

A: 30000 lembar saben ukuran.

P: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto?

A: ya, conto bisa gratis, nanging pelanggan kudu menehi biaya sing jelas.

P: Kepiye pembayaran sampeyan?

A: Kita bisa nampa T / T (30% prabayar lan saldo 70%), lan LC saiki katon.

P: Pabrik sampeyan ing endi?

A: Pabrik kita dununge ing Kutha Qingdao, China. Sugeng rawuh ing pabrik kita.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita