Film Masking Prefolded

Film Masking Prefolded

Katrangan singkat:

Film masking prefolded umume digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses nggawe lukisan utawa panyimpenan. Film masking kita bisa cocog kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan.

✦ Bahan: Plastik HDPE

✦ Ora ana tape sing dipasang, sing bisa digunakake kanggo area sing luwih akeh.

✦ Werna: Transparan, putih…

✦ Ukuran: 2x25m, 2x50m…

✦ Multi-lempitan nganti ukuran tangan dadi gampang digunakake.


Detail Produk

Tag Produk

Film masking prefolded umume digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses nggawe lukisan utawa panyimpenan. Film masking kita bisa cocog kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan. Iki minangka produk tradisional lan populer. Bahan kasebut yaiku 100% film masking HDPE. Dibandhingake karo film masking sing wis ana praapold, film masking prefolded ora duwe tape sing dipasang, sing bisa digunakake kanggo area liyane. Film masking prefolded multi-lempitan nganti ukuran tangan dadi gampang digunakake.

Film masking duwe perawatan korona, sing bisa nyedhot cat lan nyegah saka permukaan 2ndpolusi. Film masking bakal nambah efisiensi kerja nggambar, ngirit tenaga / wektu lan dhuwit.

Opo iki

Film masking prefolded umume digunakake kanggo nglindhungi bagean sing ora ana lukisan sajrone proses nggawe lukisan utawa panyimpenan.

Film masking kita bisa cocog kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan.

Dibandhingake karo film masking sing wis ana praapold, film masking prefolded ora duwe tape sing dipasang, sing bisa digunakake kanggo area sing luwih akeh.

Menapa malih, pelanggan saged milih kaset sampeyan sing bisa digunakake bareng karo film masking prefolded.

p1

Rincian: Film Masking Prefolded

- Bahan HDPE anyar.

- Bisa uga ing perawatan korona.

- Jaga saka pelarut lan polusi paling.

- Ora ana residu sawise narik

- Multi-lempitan nganti ukuran tangan.

- Trep kanggo operate.

- Ngirit Tenaga Kerja, wektu lan dhuwit.

p2

Barang

Materi

W.

L

Kandel

Inti Kertas

Werna

Paket

AS3-30

HDPE

2m

25m

5 ~ 10mik

tanpa coreless utawa ∅20mm

Putih, transparan utawa liya-liyane

1 gulung / tas, banjur ing kothak

AS3-31

2m

50 m

AS3-32

4m

25m

AS3-33

LDPE

2m

25m

10mic

tanpa coreless utawa ∅35mm

AS3-34

2m

50 m

AS3-35

4m

25m

Cathetan: Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan.

Informasi Perusahaan

4

Mitra sing Apik

Dispenser Baja

1

Masking Tape

2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita