Tutup Tirus Plastik

Tutup Tirus Plastik

Katrangan singkat:

Tutup ban plastik bisa menehi perlindungan lengkap kanggo ban sampeyan. Ban kasebut ora mung bisa njaga karesikan ban uga rapi, nanging uga nglindhungi ban supaya ora ana goresan utawa lemah.

✦ Bahan: plastik PE

✦ Werna: Cetha utawa putih.

✦ Ukuran: 1mx1m, 1.2mx1.2m…

✦ Gampang disimpen ing mobil utawa omah tanpa kakehan ruangan.

✦ Logo bisa dicithak.

Product Produk sing bisa dibuwang, resik lan trep.


Detail Produk

Tag Produk

Tutup ban plastik bisa menehi perlindungan lengkap kanggo ban sampeyan. Ban kasebut ora mung bisa njaga karesikan ban uga rapi, nanging uga nglindhungi ban supaya ora ana goresan utawa lemah. Iki digawe saka bahan plastik PE sing kuwat lan ora gampang dipecah. Bobot total entheng lan gampang disimpen utawa digawa.

Ukuran lempitan cilik dadi gampang disimpen ing mobil utawa omah tanpa kakehan ruangan. Minangka produk sing bisa dibuwang, dibuwang sawise digunakake, tutup ban plastik resik lan trep. Ora apa-apa yen pelanggan pengin nyithak logo kasebut. Kajaba iku, gampang digunakake.

Opo iki

Tutup ban plastik bisa menehi perlindungan lengkap kanggo ban sampeyan.

Ban kasebut ora mung bisa njaga karesikan ban uga rapi, nanging uga nglindhungi ban supaya ora ana goresan utawa lemah.

Ana macem-macem jinis Cover kanggo panggunaan beda.

Tipe 1: Kantong ban pinggiran datar lan Lebokake sing dipasang

Kantong ban pinggiran datar lan Lebokake dipasang biasane digunakake

kanggo penanganan ban anyar lan bekas.

Bisa nutupi ban banjur dasi cangkeme kanggo nyegah

polusi bledug sajrone transportasi lan panyimpenan

P1
P2

Kaluwihan

1. Produk pakai, resik lan trep.

2. Logo bisa dicithak.

Barang

Jinis

Materi

W

L

Kandel

Werna

Paket

AS2-11

Pinggir datar

HDPE

1m

1m ~ 1.2m

15 ~ 20mik

Putih utawa transparan

250 pcs / gulung, 1 gulung / kothak

AS2-12

LDPE

1m

1m ~ 1.2m

20mic

AS2-13

Sisih dipasang

HDPE

≦ 1,5m

1m ~ 1.2m

15 ~ 20mik

AS2-14

LDPE

≦ 1,5m

1m ~ 1.2m

20mic

Cathetan: Produk bisa digawe miturut panjaluk khusus pelanggan.

Tipe 2: Tutup ban jinis tutup shower

Tutup ban jinis tutup shower biasane digunakake kanggo nglindhungi ban

sajrone lukisan semprotan mobil kanggo nyegah cat residual

saka netes lan ngrusak ban.

Panggunaan: Pilih ukuran sing cocog langsung disetel ing ban bisa dicet

Dibandhingake karo cara tradisional nggunakake kertas banjur nempel tape.

P3
P4

Kaluwihan:

1. Sawise perawatan korona, bisa luwih apik cat adsorpsi

2. Anti banyu, bukti osmosis, ora ana serat

3. Karet gelang bisa disetel kanthi cepet lan dipasang ing ban, sing gampang lan gampang dioperasikake lan ngirit wektu, mula mung kurang saka 10 detik kanggo nutupi saben ban

4. Ngirit panggunaan tape lan kertas, nyuda biaya, lan film kasebut tetep bebas debu, saengga bisa nyuda panggunaan maneh, ngirit wektu, gaweyan lan dhuwit. "

Tipe 3: Tutup ban monolitik - ora nganggo pita elastis utawa elastis

Tutup ban jinis tutup shower biasane digunakake kanggo nglindhungi ban

sajrone lukisan semprotan mobil kanggo nyegah cat residual

saka netes lan ngrusak ban.

Panggunaan: Pilih ukuran sing cocog langsung disetel ing ban bisa dicet

Dibandhingake karo cara tradisional nggunakake kertas banjur nempel tape.

P6
P5

Kaluwihan:

1. Perawatan korona, bisa luwih cet cat adsorpsi,

2. Anti banyu, bukti osmosis, tahan luh, ora nganggo lint, amarga komposisi bahan elastis sing dhuwur, penanganan sing luwih gampang lan akurat

3. Mung dibutuhake siji ukuran - cocog karo kabeh hub umum

4. Ngirit panggunaan tape lan kertas, nyuda biaya, lan film kasebut tetep bebas debu, saengga bisa nyuda panggunaan maneh, ngirit wektu, gaweyan lan dhuwit. "

Informasi Perusahaan

4

Pitakon lan Wangsulan

P: Suwene sampeyan ngirim wektu?

A: Antarane 30 dina sawise entuk prabayar pelanggan.

P: Apa jumlah pesanan mini sampeyan?

A: 600 gulung sekaligus.

P: Pabrik sampeyan ing endi?

A: Pabrik kita dununge ing Kutha Qingdao, China. Sugeng rawuh ing pabrik kita.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita